Grondwerk en riolering, Transport
Zand- en grindhandel, Machineverhuur
Sloopwerkzaamheden, Erf- en sierbestrating
Vuil- en opslagcontainers
Loonwerk, Gladheidbestrijding

Veelzijdige partner voor gemeente en overheid

Wij zijn een veelzijdige partner voor zowel de gemeente als overheid, bijvoorbeeld met het oog op calamiteiten en uitvoeringsplanning. We zijn u bovendien graag van dienst als aannemers- en grondverzetbedrijf, zowel binnen Utrecht en Gelderland als in de rest van Nederland. We zijn u tijdens de wintermaanden graag van dienst met het ijsvrij maken (en houden) van wegen, maar kunnen u bovendien ondersteunen met het ruimen van sneeuw.

Centraal tussen Utrecht en Gelderland

U vindt ons centraal gelegen tussen Utrecht en Gelderland, waardoor we u in de omgeving van Scherpenzeel, Ede, Veenendaal, Barneveld en Renswoude uitstekend van dienst kunnen zijn. Benieuwd naar het grondwerk waarmee we u van dienst kunnen zijn of hoe we u kunnen ondersteunen in de uitvoeringsplanning? We hebben een uitgebreide ervaring en denken altijd in oplossingen. Onze ervaren medewerkers zijn zeer deskundig en staan altijd voor u klaar. We zijn snel ter plaatse, dag en nacht.

Inzet bij calamiteiten

Vinden er calamiteiten plaats en dient u daar snel op te reageren? Kies voor ons moderne materiaal, waarmee we calamiteiten in uw regio het hoofd bieden. We assisteren u bij storm- of waterschade en zorgen ervoor dat we de weg zo snel mogelijk voor u vrij- en schoonmaken. Onze medewerkers zijn in het bezit van het VCA certificaat en hebben de cursus ‘Veilig werken aan de weg’ gevolgd, zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn.

Betrouwbaar, flexibel, no-nonsens
én denken in oplossingen!

Cees Boonzaaijer b.v. is betrouwbaar, flexibel, werkt volgens een no-nonsense aanpak en is oplossingsgericht. Bent u benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij werken met professionele mensen en uitstekend materieel van hoge kwaliteit. Maak kennis met ons »