Grondwerk en riolering, Transport
Zand- en grindhandel, Machineverhuur
Sloopwerkzaamheden, Erf- en sierbestrating
Vuil- en opslagcontainers
Loonwerk, Gladheidbestrijding

Bouwrijp maken van grond en terreinen

Wilt u een bepaald stuk grond bouwrijp laten maken, bijvoorbeeld voor de aanleg van woningen of wellicht een rotonde? Wij zijn u graag professioneel en flexibel van dienst. We hebben een uitgebreide ervaring met het bouwrijp maken van grond. We zorgen ervoor dat u het terrein opnieuw in kunt richten en u de grond kunt gebruiken voor de bouwkundige werkzaamheden die u uit wenst te voeren. We kunnen u bijstaan vanaf het vormen van de plannen tot aan het daadwerkelijke uitvoeren hiervan.

Herinrichting van terrein

Wilt u een bepaald terrein opnieuw inrichten en liggen de plannen op de tekentafel, of bent u reeds bezig met de planning van het project? Wij kunnen u uitstekend ondersteunen met het bouwrijp maken van de grond en de verdere uitvoering van het proces. We werken veel voor gemeenten en de overheid, uiteraard met het oog op een bouwrijpe grond waar u op een uitstekende manier mee aan de slag kunt.

Gemeente en overheid

Wilt u als gemeente of overheid grond bouwrijp maken, rioleringen leggen of uw wegen onderhouden? Dan zoekt u een betrouwbare partner met een uitgebreide ervaring, flexibele medewerkers en de wens tot verdere innovatie en ontwikkeling. Boonzaaijer is uw ideale partner. Wij maken de grond bouwrijp, graven de riolering uit, leggen de buizen en de duikers aan en kunnen bijvoorbeeld een bouwweg of noodbestrating aanleggen. Benieuwd naar de overige mogelijkheden die we u kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Betrouwbaar, flexibel, no-nonsens
én denken in oplossingen!

Cees Boonzaaijer b.v. is betrouwbaar, flexibel, werkt volgens een no-nonsense aanpak en is oplossingsgericht. Bent u benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij werken met professionele mensen en uitstekend materieel van hoge kwaliteit. Maak kennis met ons »