Grondwerk en riolering, Transport
Zand- en grindhandel, Machineverhuur
Sloopwerkzaamheden, Erf- en sierbestrating
Vuil- en opslagcontainers
Loonwerk, Gladheidbestrijding

Gladheid bestrijden op wegen en fietspaden

Wilt u de gladheid bestrijden op wegen en fietspaden, wanneer de winter z’n intrede doet? Kies voor onze uitgebreide ervaring, in combinatie met ons hart voor het vak en onze continue scholing. We werken met moderne machines en kunnen wegen en terreinen op basis daarvan ijsvrij maken en die bovendien vrij houden. We werken voor diverse gemeenten en overheden, zowel voor gladheidsbestrijding als voor wegenonderhoud.

Sneeuwruimen op de openbare weg

Laat ons sneeuwruimen op de openbare weg, zodat de inwoners van dorpen en steden in de omgeving gebruik kunnen maken van de provinciale weg of fietspad. Wilt u een bedrijfsterrein sneeuwvrij maken of daar de gladheid bestrijden? Ook daar kunnen we u op een uitstekende manier mee van dienst zijn, zodat u het terrein op een veilige manier kunt gebruiken.

Inzet bij calamiteiten in de winter

Ook in het geval van calamiteiten kunnen we u tijdens de wintermaanden op een uitstekende manier van dienst zijn. Heeft er door gladheid een ongeval plaatsgevonden, dan kunnen we de plaats van het ongeval vrijmaken van voertuigen, eventuele olie opruimen en gladheid bestrijden. Alle diensten in één hand voor optimale coördinatie van de werkzaamheden.

Neem contact op

Betrouwbaar, flexibel, no-nonsens
én denken in oplossingen!

Cees Boonzaaijer b.v. is betrouwbaar, flexibel, werkt volgens een no-nonsense aanpak en is oplossingsgericht. Bent u benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij werken met professionele mensen en uitstekend materieel van hoge kwaliteit. Maak kennis met ons »