Grondwerk en riolering, Transport
Zand- en grindhandel, Machineverhuur
Sloopwerkzaamheden, Erf- en sierbestrating
Vuil- en opslagcontainers
Loonwerk, Gladheidbestrijding

Machineverhuur met machinist

Bent u op zoek naar machineverhuur, omdat u een moderne machine wilt huren? Wij werken met uitstekende machines zoals de Manitou verreikers, dat bekend staat om haar kwaliteit en betrouwbaarheid. U kiest voor machines van hoog niveau, inclusief een geschoolde machinist die precies weet hoe hij of zij ermee kan werken en rekening houdt met de veiligheidseisen.

Minigraver of rupskraan

Wilt u een machine huren, inclusief de machinist? Of u nu op zoek bent naar een minigraver, een rupskraan of wellicht een shovel, al onze machines verkeren in een uitstekende staat. Ze zijn altijd operationeel, waardoor we ze op korte termijn voor u in kunnen zetten. Wilt u langere tijd gebruik van maken tijdens de machines? Geen probleem! Neem contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Moderne machines

Wij werken uitsluitend met moderne machines, waarmee we ervoor zorgen dat geen klus teveel is. We werken aan grondwerken, rioleringen, bij calamiteiten en ongevallen en met sloop- en loonwerk, altijd met onze professionele machines. Wilt u daar zelf gebruik van maken? Kies voor machinehuur, inclusief de machinist die op een uitstekende manier met het apparaat kan werken, om onze effectiviteit en efficiëntie maximaal te waarborgen.

Neem contact op

Betrouwbaar, flexibel, no-nonsens
én denken in oplossingen!

Cees Boonzaaijer b.v. is betrouwbaar, flexibel, werkt volgens een no-nonsense aanpak en is oplossingsgericht. Bent u benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij werken met professionele mensen en uitstekend materieel van hoge kwaliteit. Maak kennis met ons »