Grondwerk en riolering, Transport
Zand- en grindhandel, Machineverhuur
Sloopwerkzaamheden, Erf- en sierbestrating
Vuil- en opslagcontainers
Loonwerk, Gladheidbestrijding

Grondwerk en rioleringen in openbare ruimte

Wilt u grondwerk in de openbare ruimte aanpakken, bijvoorbeeld om er riolering aan te leggen? Wij kunnen u ondersteunen bij zowel weg- en waterbouw, diverse bouwprojecten en bijvoorbeeld het plaatsen van bronbemalingen of de aanleg van beplanting. Wij zorgen ervoor dat u de grond kunt gebruiken op de manier die u wenst. Bent u als overheid of gemeente van plan een bepaald terrein opnieuw in te richten of er rioleringen aan te leggen? Wij zijn u graag van dienst. Ook voor de verhuur van onze machines.

Grond- en graafwerk

We voeren het grond- en graafwerk voor u uit, waarmee we ervoor zorgen dat de diverse (bouwkundige) werkzaamheden zo soepel mogelijk doorgang kunnen vinden. We werken veelal voor gemeenten en de overheid, waardoor we goed op de hoogte zijn van de verschillende procedures en u daardoor op een gerichte manier van dienst kunnen zijn.

Professionele aanpak grondwerk, rioleringen of bronbemalingen

Boonzaaijer staat voor betrouwbaarheid, diversiteit, service en kwaliteit. Reken op een professionele aanpak, waarmee we er voor zorgen dat de voorbereiding van hoog niveau is, de uitvoering vlot verloopt en de dienstverlening altijd uitstekend aansluit bij uw wensen. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van grondwerk, rioleringen of bronbemalingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Betrouwbaar, flexibel, no-nonsens
én denken in oplossingen!

Cees Boonzaaijer b.v. is betrouwbaar, flexibel, werkt volgens een no-nonsense aanpak en is oplossingsgericht. Bent u benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij werken met professionele mensen en uitstekend materieel van hoge kwaliteit. Maak kennis met ons »