Grondwerk en riolering, Transport
Zand- en grindhandel, Machineverhuur
Sloopwerkzaamheden, Erf- en sierbestrating
Vuil- en opslagcontainers
Loonwerk, Gladheidbestrijding

Slopen en asbestsanering

Tijdens het slopen of de asbestsanering staat de veiligheid altijd hoog in ons vaandel. Door aan alle voorschriften te voldoen, beperken we de schade aan het milieu tot een minimum, bijvoorbeeld door afvalstoffen en materialen zoveel mogelijk gescheiden in te zamelen. Bovendien voeren we de sloopwerkzaamheden altijd uit met ervaren slopers, waardoor u er zeker van bent dat zij de risico’s en mogelijkheden uitstekend in kunnen schatten en u daarover kunnen adviseren.

Ervaren slopers en asbestsaneerders

We werken met ervaren slopers en asbestsaneerders. Zij zullen de sloopwerken vooraf duidelijk in kaart brengen. We zorgen er voor dat we de muren, spanten en staalconstructies op een effectieve en veilige manier kunnen verwijderen. Op die manier slopen we met beleid, zodat u er als gemeente of overheid er zeker van kan zijn dat dit op een gestructureerde manier gebeurt.

Veiligheid bij asbest saneren

Veiligheid gaat voor alles, vooral wanneer we werken aan de asbestsanering of sloop van uw pand. Wij kunnen de geluidsoverlast beperken en veilig asbest saneren, zodat u en onze medewerkers hier geen schadelijke gevolgen van zullen ondervinden. We slopen alles tot en met de fundering, of zorgen ervoor dat asbest niet langer een schadelijke rol kan spelen. Wilt u ook de oude (vervuilde) grond af laten voeren en nieuwe op laten brengen? Ook met transport en containers kunnen we u uitstekend mee van dienst zijn.

Neem contact op

Betrouwbaar, flexibel, no-nonsens
én denken in oplossingen!

Cees Boonzaaijer b.v. is betrouwbaar, flexibel, werkt volgens een no-nonsense aanpak en is oplossingsgericht. Bent u benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij werken met professionele mensen en uitstekend materieel van hoge kwaliteit. Maak kennis met ons »