Grondwerk en riolering, Transport
Zand- en grindhandel, Machineverhuur
Sloopwerkzaamheden, Erf- en sierbestrating
Vuil- en opslagcontainers
Loonwerk, Gladheidbestrijding

Transport van zand, grond, materiaal en machines

Wilt u zand, grond, materiaal of machines transporteren? Kies voor een professioneel transportbedrijf met een uitgebreide ervaring. Wij transporteren naast asfalt zand en puin ook bouwketen, shovels, asfaltmachines en walsen. Heeft u materieel staan dat u ergens anders wilt gebruiken? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en kunnen u vervolgens van dienst zijn met het daadwerkelijke transport van het geheel.

Van bestelbus tot mobiele kraan

Heeft u een enkele bouwkeet staan, of gaat het om een aantal asfaltmachines? Geen probleem, Boonzaaijer transporteert het en zorgt daarbij uiteraard voor een veilig en betrouwbaar transport. We voeren transport van grond, materieel en machines door heel Nederland uit, vanuit onze vestigingsplaats in Renswoude. We werken in Veenendaal, Ede, Scherpenzeel en Barneveld, maar ook door de rest van heel het land.

Overheid en gemeente

Boonzaaijer heeft een uitgebreide ervaring binnen de overheid en bij diverse gemeenten. We transporteren grond, materieel en machines, maar ook het afval waar u mee te maken heeft. Bent u op zoek naar een professioneel transportbedrijf of wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.

Neem contact op

Betrouwbaar, flexibel, no-nonsens
én denken in oplossingen!

Cees Boonzaaijer b.v. is betrouwbaar, flexibel, werkt volgens een no-nonsense aanpak en is oplossingsgericht. Bent u benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij werken met professionele mensen en uitstekend materieel van hoge kwaliteit. Maak kennis met ons »