Grondwerk en riolering, Transport
Zand- en grindhandel, Machineverhuur
Sloopwerkzaamheden, Erf- en sierbestrating
Vuil- en opslagcontainers
Loonwerk, Gladheidbestrijding

Verhuur van vuilcontainers

Wilt u vuil- of opslagcontainers huren, bijvoorbeeld om snoeiafval, dakbedekking of sloopafval af te kunnen voeren? Cees Boonzaaijer staat op de landelijke lijst van vervoerders, inzamelaars, handelaars en bemiddelaars van afvalstoffen, waardoor we u daar uitstekend mee van dienst kunnen zijn. We vertellen u er graag meer over, dus neem vrijblijvend contact met ons op.

Opslagcontainer verhuur

U kunt daarnaast een opslagcontainer huren zodat u uw materialen kwijt kunt. Heeft u een grote hoeveelheid inboedel of voorraad die u niet kwijt kunt? Huur dan een opslagcontainer, zodat u daar geen omkijken naar heeft.
Wij voldoen aan de eisen van de NIWO (betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid) en staan op de landelijke VIHB lijst. Dit is een lijst met alle erkende vervoerders, inzamelaars, handelaars en bemiddelaars van afvalstoffen. Zodoende kunnen we u daardoor uitstekend en professioneel van dienst zijn. http://www.niwo.nl/vihblijst

 

Gemeente en overheid

We verzorgen de verhuur van vuil- en opslagcontainers voor diverse gemeenten en de overheid. Heeft u behoefte aan de huur van een van onze containers? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u aan kunnen geven wat er mogelijk is en waar u op kunt rekenen qua opslagcapaciteit. We werken veel samen met gemeenten en de overheid, waardoor we bovendien op de hoogte zijn van procedures en protocollen.

Neem contact op

Betrouwbaar, flexibel, no-nonsens
én denken in oplossingen!

Cees Boonzaaijer b.v. is betrouwbaar, flexibel, werkt volgens een no-nonsense aanpak en is oplossingsgericht. Bent u benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij werken met professionele mensen en uitstekend materieel van hoge kwaliteit. Maak kennis met ons »