Grondwerk en riolering, Transport
Zand- en grindhandel, Machineverhuur
Sloopwerkzaamheden, Erf- en sierbestrating
Vuil- en opslagcontainers
Loonwerk, Gladheidbestrijding

Wegenonderhoud in opdracht van overheden

Zijn de wegen in uw gemeente toe aan onderhoud? Vanuit Renswoude staan we binnen korte tijd in Veenendaal, Ede, Scherpenzeel en Barneveld, maar is ook de rest van Nederland nooit ver weg. We zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van wegenonderhoud, maar kunnen bovendien adequaat optreden in het geval van calamiteiten. Wilt u de weg vrij laten maken na een ongeval of is er sprake van overlast die u op dient te (laten) ruimen? We kunnen u van dienst zijn met onze eigen vrachtauto’s, machines of vuilcontainers voor het afvoeren van vuil en puin.

Provinciale wegen en dorpskernen

Wij zijn u graag van dienst op provinciale wegen, dorpskernen en iedere andere vorm van asfalt of bestrating. We kunnen de provinciale weg weer vrijmaken nadat er een ongeval heeft plaatsgevonden. Schakel ons in voor het periodieke wegenonderhoud en kies voor optimale kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Calamiteiten en opruimen

Calamiteiten dienen zo snel mogelijk onder controle te worden gebracht en na een ongeval wilt u de weg snel weer vrij hebben. Boonzaaijer is gespecialiseerd in dergelijke situaties. Al onze medewerkers hebben het VCA certificaat tot hun beschikking en hebben de cursus ‘Veilig werken aan de weg’ gevolgd, waardoor we u op een uitstekende manier van dienst kunnen zijn. Benieuwd naar onze ervaring of mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Betrouwbaar, flexibel, no-nonsens
én denken in oplossingen!

Cees Boonzaaijer b.v. is betrouwbaar, flexibel, werkt volgens een no-nonsense aanpak en is oplossingsgericht. Bent u benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij werken met professionele mensen en uitstekend materieel van hoge kwaliteit. Maak kennis met ons »