Grondwerk en riolering, Transport
Zand- en grindhandel, Machineverhuur
Sloopwerkzaamheden, Erf- en sierbestrating
Vuil- en opslagcontainers
Loonwerk, Gladheidbestrijding

Goed opgeleide medewerkers

We werken bij Cees Boonzaaijer b.v. uitsluitend met goed opgeleide medewerkers, waardoor u zeker bent van een uitstekende dienstverlening. We combineren ervaring met vakkennis en passie voor het vak, waardoor u profiteert van een optimaal geheel. We beschikking als bedrijf onder andere over een VCA certificaat en NIWO certificering. Verder zijn we een erkend leerbedrijf en volgen we regelmatig trainingen om de machines vakkundig te bedienen.

Ervaring telt!

Het is ervaring dat telt, aangezien dit ervoor zorgt dat onze medewerkers u optimaal van dienst kunnen zijn. Zij weten precies wat er mogelijk is en doen net even een stapje extra, om ervoor te zorgen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt. We combineren opleidingen en ervaring, waardoor we onze uitgebreide vakkennis kunnen combineren met de projecten die we door de jaren heen hebben uitgevoerd.

Diverse certificaten en opleidingen

We beschikken over een aantal verschillende certificaten. Onze medewerkers hebben allemaal de cursus VCA gevolgd, de chauffeurs hebben onder andere de training digitale tachograaf gevolgd en beschikken over rijvaardigheid op de heftruck. Verder hebben ze opleiding ‘Deskundigheid Winterdienst’ gevolgd en kunnen ze professioneel werken met de verreiker. Bovendien behalen de chauffeurs elke 5 jaar 35 uur aan nascholingspunten, zodat ze hun diploma geldig kunnen houden.

Neem contact op

Betrouwbaar, flexibel, no-nonsens
én denken in oplossingen!

Cees Boonzaaijer b.v. is betrouwbaar, flexibel, werkt volgens een no-nonsense aanpak en is oplossingsgericht. Bent u benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij werken met professionele mensen en uitstekend materieel van hoge kwaliteit. Maak kennis met ons »