Grondwerk en riolering, Transport
Zand- en grindhandel, Machineverhuur
Sloopwerkzaamheden, Erf- en sierbestrating
Vuil- en opslagcontainers
Loonwerk, Gladheidbestrijding

Van containerverhuur tot sloopwerk

Wilt u een container of big-bag huren, of staat er sloopwerk op u te wachten? Wij helpen u daar graag bij, zodat u kunt rekenen op professionele medewerkers, goed onderhouden machines en een vakkundige aanpak. We hebben een brede ervaring met zowel containers als sloopwerk. Kies voor een afvalcontainer of een opslagcontainer, zodat u het afval of de spullen kwijt kunt waar u geen omkijken meer naar wenst te hebben.

Tuinaanleg en afvoer van tuinafval

Laat u uw tuin opnieuw aanleggen, wilt u tuinafval afvoeren of wilt u meer weten over de juiste bewerking van de bodem? Wij kunnen u uitstekend adviseren over de verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld met betrekking tot een container of het gebruik van een van onze machines. Heeft u zand of grind nodig? Ook dat leveren we u graag aan, in bijna alle gevallen gewoon vanuit de voorraad op ons terrein.

Machineverhuur voor het grove werk!

Gaat u het groots aanpakken, bijvoorbeeld met betrekking tot sloopwerk? U kunt bij ons containers huren zodat u afval kunt storten of materialen op kunt slaan, maar we zijn u bovendien graag van dienst met machineverhuur. Uiteraard leveren we een ervaren machinist bij de machine, zodat u de tuinaanleg of andere werkzaamheden professioneel aan kunt pakken.

Betrouwbaar, flexibel, no-nonsens
én denken in oplossingen!

Cees Boonzaaijer b.v. is betrouwbaar, flexibel, werkt volgens een no-nonsense aanpak en is oplossingsgericht. Bent u benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij werken met professionele mensen en uitstekend materieel van hoge kwaliteit. Maak kennis met ons »