Grondwerk en riolering, Transport
Zand- en grindhandel, Machineverhuur
Sloopwerkzaamheden, Erf- en sierbestrating
Vuil- en opslagcontainers
Loonwerk, Gladheidbestrijding

Grondwerk uitbesteden aan professionals?

Grondwerk, dat vraagt om een professionele aanpak. Wij werken met uitstekend onderhouden machines en beschikken over diverse certificeringen. We gaan professioneel voor u aan de slag, maar altijd op basis van uw wensen. Onze vakkundige medewerkers overleggen met u en zorgen ervoor dat zowel u als uw omwonenden zo min mogelijk hinder ervaren als gevolg van het grondwerk dat we voor u uitvoeren. Klik hier om contact met ons op te nemen voor een offerte voor uw grondwerk.

Riolering aanleggen of vernieuwen

Wilt u bijvoorbeeld de riolering aan laten leggen, of is deze hard aan vernieuwing toe? Wij maken gebruik van moderne machines en kunnen uw tuin op die manier afgraven om de riolering aan te kunnen brengen. Uiteraard zorgen we er vervolgens voor dat uw grond wordt geëgaliseerd om de tuinaanleg zo degelijk en soepel mogelijk uit te voeren.

Grondwerk en tuinaanleg

Wilt u ook de tuinaanleg of het –onderhoud aan professionals overlaten? Geef het ons aan, zodat we u daar een advies over uit kunnen brengen of we u direct aan kunnen geven wat er mogelijk is en wat dat zal gaan kosten. U komt bij ons nooit voor verrassingen te staan, waardoor uw tuin volledig naar uw wens wordt samengesteld. Wij verzorgen het grondwerk, leggen desgewenst de riolering en kunnen vervolgens aan de slag gaan met de tuinaanleg of het –onderhoud.

Neem contact op

Betrouwbaar, flexibel, no-nonsens
én denken in oplossingen!

Cees Boonzaaijer b.v. is betrouwbaar, flexibel, werkt volgens een no-nonsense aanpak en is oplossingsgericht. Bent u benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij werken met professionele mensen en uitstekend materieel van hoge kwaliteit. Maak kennis met ons »