Grondwerk en riolering, Transport
Zand- en grindhandel, Machineverhuur
Sloopwerkzaamheden, Erf- en sierbestrating
Vuil- en opslagcontainers
Loonwerk, Gladheidbestrijding

Machine huren met machinist

Wilt u een machine huren? Wij leveren er altijd een machinist bij, zodat u maximaal gebruik kunt maken van de machine. We zorgen er met onze machineverhuur voor dat u machines van uitstekende kwaliteit tot uw beschikking heeft, zodat u de werkzaamheden op een effectieve manier uit kunt voeren. Of u nu een shovel of een kraan nodig heeft, wij vertellen u graag wat er mogelijk is.

Manitou machines

We werken met Manitou verreikers, zodat u gebruik kunt maken van uitstekende machines. Al onze machinisten beschikken over de diploma’s die ze in staat stellen om de machines te bedienen. Heeft u een verreiker nodig? Ook daar kunnen we u op een uitstekende manier mee van dienst zijn. We zorgen er op die manier voor dat geen klus u en ons te groot is, waardoor u optimaal aan de slag kunt gaan.

Van shovel tot kraan

Heeft u een shovel nodig, of gaat het u om een kraan voor sloopwerkzaamheden? Geen probleem, we kunnen u met een groot aantal verschillende machines van dienst zijn. De machineverhuur bestaat altijd uit zowel de machine als de machinist, waardoor u er zeker van bent dat u zelf geen omkijken heeft naar de bediening van de machine waar u voor kiest.

Neem contact op

Betrouwbaar, flexibel, no-nonsens
én denken in oplossingen!

Cees Boonzaaijer b.v. is betrouwbaar, flexibel, werkt volgens een no-nonsense aanpak en is oplossingsgericht. Bent u benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij werken met professionele mensen en uitstekend materieel van hoge kwaliteit. Maak kennis met ons »