Grondwerk en riolering, Transport
Zand- en grindhandel, Machineverhuur
Sloopwerkzaamheden, Erf- en sierbestrating
Vuil- en opslagcontainers
Loonwerk, Gladheidbestrijding

Slopen en afvoeren van sloopafval

Wilt u een schuurtje afbreken of heeft u andere sloopwerkzaamheden op het oog die u liever professioneel laat uitvoeren? Wij hebben een uitgebreide ervaring met het slopen en afvoeren van de materialen, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. Uiteraard houden we daarnaast rekening met de veiligheid en de belasting van het milieu. Wilt u daar een advies over ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Veiligheid tijdens het slopen

Of het nu gaat om het slopen van een schuurtje, het afvoeren van de sloopmaterialen of een heel andere klus, het is altijd van belang om dit op een veilige manier te doen. Wij kunnen u uitstekend adviseren over de mogelijkheden met betrekking tot de veiligheid, waardoor u daar optimaal voor kunt zorgen. Wilt u weten hoe we omgaan met het afvoeren van asbest? Wij maken altijd een duidelijk plan voor u, zodat u precies weet wat we wanneer doen en hoe we het aanpakken.

Minimale milieubelasting

We houden ons maximaal bezig met het milieu, zodat de belasting minimaal zijn. Wilt u weten hoe we ervoor zorgen dat we zo min mogelijk schadelijke stoffen uitstoten? Wij kunnen u adviseren over de afvoer van materialen, maar zorgen er daarnaast voor dat er zo min mogelijk op straat of op het land terechtkomt. Uiteraard houden we alles scherp voor u in de gaten, zodat u de sloopwerkzaamheden op de juiste manier uit kunt laten voeren.

Neem contact op

Betrouwbaar, flexibel, no-nonsens
én denken in oplossingen!

Cees Boonzaaijer b.v. is betrouwbaar, flexibel, werkt volgens een no-nonsense aanpak en is oplossingsgericht. Bent u benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij werken met professionele mensen en uitstekend materieel van hoge kwaliteit. Maak kennis met ons »