Grondwerk en riolering, Transport
Zand- en grindhandel, Machineverhuur
Sloopwerkzaamheden, Erf- en sierbestrating
Vuil- en opslagcontainers
Loonwerk, Gladheidbestrijding

Containers voor grof vuil, grond, bouwafval en snoeiafval

Bent u op zoek naar een container voor grofvuil, grond, bouwafval of voor snoeiafval? Waarom huurt u geen container, die we netjes bij u af komen leveren op het moment dat u daar behoefte aan heeft? Spreek met onze medewerkers af wanneer we de container bij u af kunnen leveren en weer op komen halen, zodat u het afval er eenvoudig in kunt storten en u er zelf zo min mogelijk last van heeft.

Tijdelijke opslag? Opslagcontainer huren!

Heeft u spullen of materialen staan die u tijdelijk niet nodig heeft, of die u op een later moment wilt gebruiken? Maak gebruik van een speciale container. U kunt een container huren, zo groot of klein u wenst. Wij verhuren opslagcontainers van 3 – 40 kubieke meter, waardoor u daar altijd ruim voldoende aan zal hebben. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Persoonlijke service

Wilt u meer weten over de afval- en opslagcontainers die we verhuren, of bent u benieuwd naar de overige mogelijkheden als tuinaanleg, -onderhoud en grondwerk? Wij vertellen u er graag meer over, net als over de grootte van de containers en de materialen waar we mee werken. We zorgen er met ons containerverhuur voor dat u afval af kunt voeren en overige spullen tijdelijk op kunt slaan.

Neem contact op

Betrouwbaar, flexibel, no-nonsens
én denken in oplossingen!

Cees Boonzaaijer b.v. is betrouwbaar, flexibel, werkt volgens een no-nonsense aanpak en is oplossingsgericht. Bent u benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij werken met professionele mensen en uitstekend materieel van hoge kwaliteit. Maak kennis met ons »