Grondwerk en riolering, Transport
Zand- en grindhandel, Machineverhuur
Sloopwerkzaamheden, Erf- en sierbestrating
Vuil- en opslagcontainers
Loonwerk, Gladheidbestrijding

Dienstverlening voor bedrijven

Bent u op zoek naar zakelijke dienstverlening, bijvoorbeeld op het gebied van grondwerk, container- of machineverhuur of transport? We zijn een zeer veelzijdige en complete dienstverlener, zodat we u op een groot aantal verschillende manieren van dienst kunnen zijn. We werken als aannemer met moderne verreikers, kranen en shovels, waardoor geen klus ons te groot is en u bovendien een van de machines kunt huren, die we uiteraard in combinatie met een chauffeur aanbieden.

Voor verhuur van machines en containers

Wilt u machines of containers huren? We bieden zowel containerverhuur als machineverhuur aan, altijd op basis van moderne materialen, een goede prijs en service van een hoog niveau. Wilt u tijdelijk materialen opslaan, afval storten of gebruik maken van een van de verhuurmachines? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de diverse mogelijkheden.

Loonwerker in de breedste zin...

Boonzaaijer is bovendien loonwerker in de breedste zin. We werken onder andere veel voor agrarische bedrijven, waar we het ploegen, egaliseren en inzaaien uit handen kunnen nemen. Daarnaast kunnen we u van dienst zijn met frezen, stalmest strooien en het klepelen, korven en graven van sloten. Wij hebben zowel de machines, de mensen als de kennis in huis, waarmee we u uitstekend van dienst kunnen zijn.

Betrouwbaar, flexibel, no-nonsens
én denken in oplossingen!

Cees Boonzaaijer b.v. is betrouwbaar, flexibel, werkt volgens een no-nonsense aanpak en is oplossingsgericht. Bent u benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij werken met professionele mensen en uitstekend materieel van hoge kwaliteit. Maak kennis met ons »