Grondwerk en riolering, Transport
Zand- en grindhandel, Machineverhuur
Sloopwerkzaamheden, Erf- en sierbestrating
Vuil- en opslagcontainers
Loonwerk, Gladheidbestrijding

Verharden van erf en terrein

Wilt u uw erf of terrein laten verharden, bijvoorbeeld met behulp van puinverharding of bestrating? Wij zijn u graag van dienst met professioneel grondwerk en de bestrating die u wenst. Wij leveren zowel de mensen, de materialen als het materieel dat er nodig is, om van uw erf een prachtig terrein te maken, waar u jarenlang gebruik van kunt maken. Uiteraard werken we uitsluitend met materialen voorzien van het KOMO-keurmerk, zodat u kiest voor de hoogst mogelijke kwaliteit.

Straatwerk in alle soorten

Op zoek naar een specifieke soort straatwerk? Boonzaaijer is thuis in alle soorten en laat zich doorlopend bijscholen, om altijd op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen. We werken uitsluitend met ervaren medewerkers met passie voor straatwerk, waardoor ze uw terrein of erf op een uitstekende manier kunnen verharden. Uiteraard kunnen ze u vooraf van dienst zijn met een advies op maat.

Riolering aanleggen

Wilt u de riolering aanleggen of vernieuwen, om uw terrein of erf volledig naar wens in te richten? Ook met het grondwerk zijn we u graag van dienst. We werken uiteraard op een nette manier en kunnen eventueel uw oude bestrating verwijderen, hergebruiken of afvoeren, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. Benieuwd naar wat er mogelijk is op het gebied van erf- en terreinverharding? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Betrouwbaar, flexibel, no-nonsens
én denken in oplossingen!

Cees Boonzaaijer b.v. is betrouwbaar, flexibel, werkt volgens een no-nonsense aanpak en is oplossingsgericht. Bent u benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij werken met professionele mensen en uitstekend materieel van hoge kwaliteit. Maak kennis met ons »