Grondwerk en riolering, Transport
Zand- en grindhandel, Machineverhuur
Sloopwerkzaamheden, Erf- en sierbestrating
Vuil- en opslagcontainers
Loonwerk, Gladheidbestrijding

Handel in zand en grind

Bouwt u binnenkort een woning of een zakelijk pand en heeft u daar zand of grind voor nodig? Wij hebben een uitgebreide ervaring met de handel in zand en grind, waardoor we u daar uitstekend mee van dienst kunnen zijn. We leveren de materialen los gestort of in big-bags bij u af, daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om het zand of grind bij ons af te komen halen. We leveren u uit eigen voorraad, waardoor we u er direct mee van dienst kunnen zijn. Ook kunnen we u helpen bij het grondwerk of de erfverharding.

Verharding van opritten

Gebruik het zand en grind voor de verharding van opritten, of zorg ervoor dat u kunt starten met de bouw van een woning of een pand. Waar u de materialen ook voor nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u big-bags zand en grind af kunt nemen, zodat u daar uitstekend mee aan de slag kunt. Onze ervaring binnen de zand- en grindhandel zorgt ervoor dat we u bovendien uitstekend kunnen adviseren over het gebruik van de beide materialen.

Uit eigen voorraad

Op ons bedrijfsterrein is altijd een ruime voorraad zand en puin aanwezig, uiteraard in een aantal verschillende soorten. We kunnen de materialen bij u op locatie afleveren met onze eigen vrachtauto’s, maar u bent tevens vrij om het bij ons af te komen halen. Laat u het zand of grind afleveren per vrachtauto? Dan verzekeren we u van ervaren chauffeurs, die uw bestelling op de aangegeven plek bij u afleveren.

 

Neem contact op

Betrouwbaar, flexibel, no-nonsens
én denken in oplossingen!

Cees Boonzaaijer b.v. is betrouwbaar, flexibel, werkt volgens een no-nonsense aanpak en is oplossingsgericht. Bent u benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij werken met professionele mensen en uitstekend materieel van hoge kwaliteit. Maak kennis met ons »