Grondwerk en riolering, Transport
Zand- en grindhandel, Machineverhuur
Sloopwerkzaamheden, Erf- en sierbestrating
Vuil- en opslagcontainers
Loonwerk, Gladheidbestrijding

Loonwerk, allround dienstverlening voor boerenbedrijven

We hebben een uitgebreide ervaring met loonwerk, waarmee we u op uw agrarische bedrijf van dienst kunnen zijn. Laat ons voor u ploegen of egaliseren, met behulp van de moderne machines die we tot onze beschikking hebben. 

Agrarische alleskunners

Als agrarische alleskunners zijn we u graag van dienst met een groot aantal verschillende werkzaamheden. Wat dacht u van het inzaaien, frezen, stalmest strooien of klepelen, korven en graven van sloten? Wij hebben zowel de mensen, de machines als de kennis in huis, waarmee we ervoor zorgen dat u hier zelf geen omkijken naar heeft.

Moderne machines

We werken uitsluitend met moderne machines, net als bij onze grondwerken of andere werkzaamheden als aannemer. We kunnen u onder andere van dienst zijn met shovels en kranen naast de reguliere tractoren die we voor u in kunnen zetten. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u daar meer over kunnen vertellen.

Neem contact op

Betrouwbaar, flexibel, no-nonsens
én denken in oplossingen!

Cees Boonzaaijer b.v. is betrouwbaar, flexibel, werkt volgens een no-nonsense aanpak en is oplossingsgericht. Bent u benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij werken met professionele mensen en uitstekend materieel van hoge kwaliteit. Maak kennis met ons »