Grondwerk en riolering, Transport
Zand- en grindhandel, Machineverhuur
Sloopwerkzaamheden, Erf- en sierbestrating
Vuil- en opslagcontainers
Loonwerk, Gladheidbestrijding

Verhuur van machines

Wilt u een shovel, of wellicht een kraan huren? Boonzaaijer werkt met bijvoorbeeld de verreikers van Manitou. Door onderhoud in eigen beheer zorgen we er voor dat u kunt rekenen op onze moderne machines. Uiteraard leveren we de machines inclusief een ervaren machinist, zodat u op een degelijke en effectieve manier gebruik kunt maken van de machines die we u op basis van verhuur aan u beschikbaar stellen.

Machineverhuur voor grondwerk

Gebruik de machines onder andere voor grondwerk, zodat u de bouw op een uitstekende manier kunt voorbereiden. Wilt u de riolering aanleggen of gaat het u om het verharden van een bepaald erf of terrein? We zijn u graag van dienst met een advies op maat, om u vervolgens de machines te verhuren die u nodig heeft. Machineverhuur past daarmee uitstekend binnen onze zakelijke dienstverlening, om welk apparaat het u ook gaat.

Overal bij kunnen, de Manitou verreiker

Wilt u overal bij kunnen? Gebruik de Manitou verreiker! Het is de alleskunner binnen ons machineverhuurpark, waarmee u er eenvoudig voor zorgt dat u het grondwerk en de bouw op een uitstekende manier laat verlopen. Onze ervaren medewerkers hebben een speciale cursus gevolgd voor het werken met de verreiker, waardoor ze u daar uitstekend mee van dienst kunnen zijn. U ontvangt de machine altijd in combinatie met een van onze vakkundige machinisten.

Neem contact op

Betrouwbaar, flexibel, no-nonsens
én denken in oplossingen!

Cees Boonzaaijer b.v. is betrouwbaar, flexibel, werkt volgens een no-nonsense aanpak en is oplossingsgericht. Bent u benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij werken met professionele mensen en uitstekend materieel van hoge kwaliteit. Maak kennis met ons »