Grondwerk en riolering, Transport
Zand- en grindhandel, Machineverhuur
Sloopwerkzaamheden, Erf- en sierbestrating
Vuil- en opslagcontainers
Loonwerk, Gladheidbestrijding

Slopen en afvoeren in één gang

We combineren de sloopwerkzaamheden met een vloeiende afvoer van de verschillende afvalmaterialen, zodat u daar zo min mogelijk omkijken naar heeft. We werken vooraf aan een duidelijk en gestructureerd plan, zodat u zo min mogelijk hinder van de sloopwerkzaamheden zal ondervinden. Combineer dit met onze veilige manier van werken en weet u verzekerd van vakkundig sloopwerk dat we op een soepele en effectieve wijze voor u uitvoeren.

Asbest saneren, veiligheid voorop!

Asbest vormt in bepaalde gevallen een gevaar voor de gezondheid van mens en dier, waardoor we hier altijd uitermate veilig mee werken. We verwijderen asbest altijd op basis van een duidelijk plan. Wilt u asbest laten saneren en bent u toe aan een goed advies? Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Stofvrij werken

We kunnen zoveel mogelijk geluidsarm voor u werken, waardoor uw onderneming zo min mogelijk last heeft van het sloopwerk dat we voor u uitvoeren. Of we nu slopen, asbest saneren of transporteren, we zorgen er graag voor dat de duidelijke plannen de overlast beperken en het resultaat volledig naar wens is. Uiteraard kunnen we ook zorgen voor de afvoer van de afvalmaterialen, met gebruik van onze eigen afvalcontainers.

Neem contact op

Betrouwbaar, flexibel, no-nonsens
én denken in oplossingen!

Cees Boonzaaijer b.v. is betrouwbaar, flexibel, werkt volgens een no-nonsense aanpak en is oplossingsgericht. Bent u benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij werken met professionele mensen en uitstekend materieel van hoge kwaliteit. Maak kennis met ons »