Grondwerk en riolering, Transport
Zand- en grindhandel, Machineverhuur
Sloopwerkzaamheden, Erf- en sierbestrating
Vuil- en opslagcontainers
Loonwerk, Gladheidbestrijding

Sneeuwruimen, op regie en op afroep

Ligt er een grote hoeveelheid sneeuw op uw terrein, waardoor uw wagenpark de weg niet op kan of u het erf niet kunt gebruiken zoals u wenst? Wij kunnen u zowel op basis van regie als op afroep van dienst zijn, zodat sneeuw geen probleem meer is. Wij kunnen dag en nacht sneeuwruimen en we zijn direct inzetbaar bij eventuele calamiteiten, waardoor u ook in de winter door kunt werken zoals u dat gewend bent.

Op tijd beginnen, hinder vermijden

Wilt u er voor werktijd voor zorgen dat u geen hinder ondervindt van sneeuw, ijs of een andere vorm van gladheid? Wij kunnen sneeuw schuiven en gladheid bestrijden met zout, zodat u optimale toe- en afvoer van en naar uw erf heeft of naar het gehele bedrijfsterrein. Heeft u assistentie nodig bij calamiteiten of schade door storm of water? Ook in die situaties kunnen we u uitstekend ondersteunen, ook voor werktijd.

Gladheid bestrijden op uw terrein

Wilt u de gladheid bestrijden op uw terrein, zodat u en uw medewerkers daar zo min mogelijk hinder van ondervinden? Benieuwd naar wat er naast sneeuwruimen en zout strooien nog meer mogelijk is tijdens de wintermaanden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we u daar meer over kunnen vertellen.

Neem contact op

Betrouwbaar, flexibel, no-nonsens
én denken in oplossingen!

Cees Boonzaaijer b.v. is betrouwbaar, flexibel, werkt volgens een no-nonsense aanpak en is oplossingsgericht. Bent u benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij werken met professionele mensen en uitstekend materieel van hoge kwaliteit. Maak kennis met ons »