Grondwerk en riolering, Transport
Zand- en grindhandel, Machineverhuur
Sloopwerkzaamheden, Erf- en sierbestrating
Vuil- en opslagcontainers
Loonwerk, Gladheidbestrijding

Transport als service voor bedrijven

Bent u op zoek naar het transport van zand, grond, machines of materiaal? We hebben een uitgebreide ervaring binnen de zakelijke markt, waarmee we er graag voor zorgen dat u goederen of machines op de gewenste plaats tot uw beschikking heeft. We nemen u het transport uit handen, zodat u zich kunt richten op uw onderneming.

Vervoer van grond, machines en materiaal

We vervoeren grond, machines en materieel, van klein tot groot. Wilt u een kraan, een bouwkeet of wellicht machines en grondstoffen vervoeren? We richten ons naast het transport van asfalt zand en puin ook op het transport van bouwketen, shovels en asfaltmachines. Uiteraard zorgen we altijd voor just-in-time transport, waardoor u het materieel tot uw beschikking heeft op het moment dat u dat wenst.

Zakelijke dienstverlening

Uiteraard combineren we deze zakelijke dienstverlening voor bedrijven graag met onze grondwerken, de verhuur van containers en machines of een van onze andere specialiteiten. Wenst u alleen het transport professioneel uit te laten voeren, of kunnen we u als aannemer in meer uitgebreide zin van dienst zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over onze uiteenlopende mogelijkheden als uw zakelijke partner!

Neem contact op

Betrouwbaar, flexibel, no-nonsens
én denken in oplossingen!

Cees Boonzaaijer b.v. is betrouwbaar, flexibel, werkt volgens een no-nonsense aanpak en is oplossingsgericht. Bent u benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij werken met professionele mensen en uitstekend materieel van hoge kwaliteit. Maak kennis met ons »