Grondwerk en riolering, Transport
Zand- en grindhandel, Machineverhuur
Sloopwerkzaamheden, Erf- en sierbestrating
Vuil- en opslagcontainers
Loonwerk, Gladheidbestrijding

Verhuur van afvalcontainers van 3m3 tot 40m3

Heeft u afval liggen dat u graag af zou voeren of materialen die u op wilt slaan? Kies dan voor de vuil- en opslagcontainers die we verhuren. We zorgen er op die manier voor dat u geen omkijken heeft naar de materialen, door die op een structurele wijze af te voeren of op te bergen. We verhuren afvalcontainers van 3 tot 40 kubieke meter, net welke maat u nodig heeft.

Containers voor opslag van goederen

Wilt u goederen opslaan, bijvoorbeeld om daar tijdelijk geen omkijken naar te hebben tijdens de uitvoering van de werkzaamheden? Huurt u dan onze containers, die uitstekend geschikt zijn voor de opslag van verschillende materialen. Wij adviseren u graag over de juiste inhoud van de container, zoals die past bij de materialen die u graag op wilt slaan. Benieuwd naar wat er mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Afval in containers

Heeft u afval liggen, zoals snoeiafval, dakbedekking of wellicht bouw- of sloopafval? Boonzaaijer staat op de landelijke lijst van vervoerders, inzamelaars, handelaars en bemiddelaars van afvalstoffen, waardoor we u uitstekend van dienst kunnen zijn met een container waarin u al het afval en vuil kwijt kunt. We zorgen voor de verhuur van de container, maar zijn u daarnaast graag van dienst met aanvullende grondwerken of machineverhuur.

 

Neem contact op

Betrouwbaar, flexibel, no-nonsens
én denken in oplossingen!

Cees Boonzaaijer b.v. is betrouwbaar, flexibel, werkt volgens een no-nonsense aanpak en is oplossingsgericht. Bent u benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij werken met professionele mensen en uitstekend materieel van hoge kwaliteit. Maak kennis met ons »